23-30/3

Jeg får det bedre i slutningen af ugen, men jeg er ikke helt på toppen, da vi rejser itl Ægypten. Jeg får lidt panodil til turen, men jeg er træt og varm de første par dage i Ægypten. Jeg må også være blevet lidt dehydreret, får jeg får rigtig hård mave, så jeg er lidt knotten de første par dage. Hvem ville ikke være det? Bortset fra det er der dejligt i Ægypten. Ude på hotellet er der rigtig fint, store swimming poole, dejligt værelse og især kagerne til aftensmaden får min interesse. Den først dag bliver jeg dog lidt forskrækket, da jeg falder ned under vandet, så jeg skal lige vende mig til vandet og holder godt fat i mor og far. Der er sjov underholdning hver aften og en sej Snoopy børneklub og 2 vilde rutchebaner. Hurra, sikken skøn ferie. Det er også dejligt at hygge med hele fars familie – især faster Mia, Kim, Emil, farfar og Irena kaster jeg min kærlighed på.