5-11/4

Det er bare dejligt at holde ferie. Vi laver minipizza og hygger og bader og drikker juice og kulørte drinks. I påsken sætter de en masse kaniner op på hotellet og der er sjov skulpturer. Lørdag da vi skal hjem er der et særligt påskeshow, så alle de søde børneguider danser iført store Mickey Mouse kostumer. Jeg maler også en flot tshirt, som jeg får med hjem. Turen hjem går fint, men jeg er træt næste dag, da jeg vågner tidligt om morgenen, selv om jeg først kom i seng ved 1 tiden. Vi kører op til farmor og Christian efter ferien, for dem har vi savnet. Nej, der er et stort påskeæg til mig!! Bagefter kører vi i sommerhus og er til søndag. Det er nu også dejligt der. Jeg er så heldig at mormor og morfar også har lagt et påskeæg til mig!! jeg er ved at revne af chokolade. Det kan jeg lide. Tirsdag og onsdag er mor i Stockholm, så far passer os. Heldigvis har hun en lille gave med hjem, det kan jeg godt lide.