3-9/5

Fredag er det dejlig fridag, og vi skal til fest!! Fars fætter Toke holder konfirmation i en rigtig dejlig børnehave med tre seje legepladser med rutchebaner, god grillbøf og søde børn, som jeg kan lege med. Og så er der chokoladefontæne, jordbær, kager og masser af slik. Jeg leger og leger. Jeg vil hele tiden udenfor og lege og på et tidspunkt er jeg stukket af, og mor og far leder efter mig og finder mig til sidst i fuld gang alene på en legeplads for store børn. Sikken fest. Efter festen kører vi i sommerhuset, hvor vi hygger i weekenden i det dejlige vejr. Jeg sidder udenfor og leger og nægter at have jakke på. Faktisk tager jeg hele tiden mit tøj af, så mor og far må løbe efter mig og give mig det på igen så jeg ikke bliver kold. Vi griller også mad, og det kan jeg bare godt lide – masser af pølser og brød. Søndag kører vi ned til farfar, hvor jeg hygger mig og leger med Thea, og vi får en masse is. Umna. I de næste par hverdage er vejret fortsat skønt og dejligt, så vi får næsten is hver eftermidag. Det er i orden med mig.