14-20/6

Fredag er det sidste dag i børnehaven for de store børn. Der er masser af kage og knas og leg og musik. Fredag besøger vi mormor og morfar i Glostrup, og det er så hyggeligt med pizzaer og fredagsslik. Lørdag hygger vi alene med mor om aftenen, da far er til fest. Søndag tager vi på Nationalmuseet og leger med mad, udklædning og det hele. Det er rigtig hyggeligt.

7-13/6

Torsdag er der fødselsdag i børnehaven.Det er rigtig festligt, og vi er så heldige at farmor er med. Fredag tager vi i sommerhus, og mormor og morfar kommer op med Amalie, Lauritz og Konrad. Det er rigtig hyggeligt. Lauritz og jeg laver troldekamp i soveværelset. Lørdag er vi i sommerland. Lauritiz og jeg er i biografen hele tiden og skyder pirater. Over frokost kører mig, far og Thea ned til Vionas fødselsdag i Vordingborg. Her hygger vi os rigtig meget med kage og leg. Deter skønt at være sammenmed mormor og morfar.